Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قامتی روز دوشنبه در مراسم گرامیداشت هفتم مهرماه روز ملی ایمنی و آتش‌نشانی افزود: به دلیل سهل‌انگاری و کم‌توجهی مجموعه‌های مختلف، انواع مسوولیت‌ها متوجه آتش‌نشانی شده و مخاطرات حوادث ثانویه کمتر از حوادث اولیه نیست.
وی ادامه داد: هزینه حوادث ناشی از عدم رعایت موارد ایمنی متوجه همه جامعه است و به هیچ وجه نباید در زمینه لوایح حمایتی برای آتش‌نشانان در مجلس و شورای اسلامی لحظه‌ای درنگ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار نیشابور گفت: اصناف باید در برابر خدماتی که آتش‌نشانی انجام می‌دهد مسوولیت‌پذیر باشند و در این حوزه باید جلسات تخصصی با حضور نمایندگان اصناف برگزار شود.
وی افزود: ورود مجموعه بانوان به مجموعه آتش‌نشانی در حوزه آموزش و حتی ماموریت اتفاق بسیار خوبی است که با توجه به ظرفیت‌های موجود در نیشابور باید از این موضوع الگوبرداری شود.
قامتی با بیان اینکه امروز آتش‌نشانان جزو متخصص‌ترین، مجرب‌ترین و متعهدترین نیروهای شهرداری هستند ادامه داد: تخصص و تجربه لازمه و شاخصه یک آتش‌نشان است و با تغییر و پیشرفت سریع فناوری سرعت فراگیری و آموزش برای مقابله با مخاطرات باید افزایش پیدا کند.
وی گفت: رعایت قوانین ایمنی یک ساختمان براساس قوانین مهندسی الزامی است که باید تحت نظارت و با تایید آتش‌نشانی باشد که در این زمینه خلاء و تعارضات جدی در قوانین وجود دارد.
فرماندار تیشابور افزود: هزینه‌های پیشگیری و اطفای حریق باید به طور دقیق توسط شورا وشهرداری محاسبه گردد و دستگاه قضایی هم در این موارد به طور جدی ورود پیدا کند.


شهردار نیشابور هم در این مراسم گفت: پیگیری‌های لازم برای تامین اعتبار جهت تهیه نردبان هیدرولیک انجام شده که هنوز تخصیص آن صورت نگرفته است.
علی نجفی افزود: طی یک سال گذشته بیش از ‌هزار و ۱۵۰ عملیات نجات و پیشگیری در این شهرستان انجام شده و میزان حوادث حریق و نجات طی ۶ ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۲۶ و ۳۵ درصد کاهش یافته است.
وی ادامه داد: طی سه سال گذشته ۶۰۰ نقطه حادثه خیز در شهرستان نیشابور شناسایی و به دستگاه‌های ذیربط ارجاع شده است.

شهردار نیشابور گفت: حوزه‌های عملیات، آموزش، پیشگیری و اداری مالی چهار حوزه اصلی فعالیت این سازمان است و در این چارچوب ارتقای ضریب ایمنی در شهرستان در دستور کار قرار دارد.
رییس شورای شهر نیشابور نیز گفت: یکی از نکات اساسی در ساختمان‌های مرتفع این است که پس از پایان کار تجهیزات ایمنی خارج می‌شود که نیازمند بازدیدهای مستمر و دقیق است.
محمد حسن زرندی افزود: در حال حاضر که آتش‌نشانی نیشابور فاقد  نردبان هیدرولیک است باید در ساختمان‌های مرتفع الزامات ایمنی را به طور جدی مورد نظارت قرار داد، مجموعه‌های تجاری در سطح شهر باید شناسایی شده و در سطح مدیریت‌های شهرداری نظام ارزیابی برقرار شود.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها آتش نشانی نیشابور شهرداری نیشابور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آتش نشانی نیشابور شهرداری نیشابور آتش نشانی نیشابور شهرداری نیشابور اخبار کنکور آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۵۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه دستورالعمل ایمنی جرثقیل‌های برجی در پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، علی نصیری، در نشست «تهیه و تدوین شرح وظایف متولیان ایمنی جرثقیل های برجی شهر تهران» گفت: برای تهیه دستورالعمل ایمنی بهره برداری از جرثقیل های برجی شهر تهران باید مجموعه های نظام مهندسی و وزارت کار و سایر فعالان در این بخش گرد هم آمده و ضوابط مربوطه را برای کاهش هر چه بیشتر حوادث این حوزه تهیه کنیم.

وی افزود: در همین خصوص باید دستورالعمل‌ها و آئین نامه‌های پیشین با نگاه به تحولات روز و الزامات تامین هر چه بیشتر ایمنی مورد بازنگری دقیق قرار گیرد تا در مجموع شاهد کاهش مخاطرات ناشی از حوادث در حوزه ساخت و سازهای بلند مرتبه باشیم.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به اینکه ساخت و ساز در کلانشهر تهران طی سال‌های اخیر رشد قابل توجه‌ای داشته است و به تبع آن بهره برداری از ماشین آلات پیچیده در این صنعت رونق گرفته است، گفت: به خصوص در مورد جرثقیل‌های برجی و بهره برداری غیر اصولی در این حوزه که می تواند پیامدهای جانی و مالی قابل توجه‌ای بر جای بگذارد باید اقدامات لازم باری بازرسی و تامین ایمنی هر چه بیشتر در این حوزه پیش بینی شود.

وی افزود: از همین رو سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بر اساس مصوبه پنجمین جلسه ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران مبنی بر تعیین و تدوین شرح وظایف تمامی ذی‌ربطان در حوزه ایمنی جرثقیل‌ها، با هدف پیشگیری از وقوع حوادث و تأمین ایمنی نیروی انسانی فعال در کارگاه‌ها و شهروندان و حفظ و حراست از سرمایه‌ها و تجهیزات، تدوین شرح وظایف فعالان حوزه تاورکرین را در دستور کار خود قرار داده است و تا کنون تمامی فعالان این حوزه شناسایی شده اند و باید جدول شرح وظایف آنان در مراحل خرید، نصب، راه اندازی، بهره برداری، برچیدن و جمع آوری جرثقیل‌های مذکور تهیه و آموزش‌های لازم برای واحدهای تابعه شهرداری تهران و متولیان راه اندازی شود.

کد خبر 6093977

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۳۵ خودروی گرفتار در آب طی ۲۴ ساعت گذشته/ سقوط ۲ خودرو در کانال‌های آب و فوت یک نفر
  • تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است
  • دو مصدوم در انفجار گاز در اهواز
  • آتش سوزی آپارتمان ۳ طبقه در خیابان گلزاری قم
  • شستن دست با ماده مشتعل تینر جان مرد کهنسال مهابادی را گرفت
  • ایمنی تاورکرین‌ها در پایتخت بیشتر می‌شود
  • واژگونی پراید در آزادراه قزوین- تهران ۳ فوتی برجای گذاشت
  • تهیه دستورالعمل ایمنی جرثقیل‌های برجی در پایتخت
  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس
  • سانحه رانندگی در میاندوآب ۲ مصدوم داشت