Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اگر برای شورای شهر در شهرداری فسادی از طرف هر کسی، در هر جایگاه و مسئولیتی آشکار شود، یقیناً در مقابله با آن کوتاهی نخواهیم کرد.

علیرضا نصراصفهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه بدیهی است که اگر همه به رعایت قوانین و مقررات مقید باشند جلوی فساد در شهرداری گرفته می‌شود، اظهار کرد: آنگاه که مردم نسبت به حق و حقوق خود آگاه باشند و بدانند برای انجام کارهای خود در شهرداری به هیچ عنوان نیاز به ایجاد رابطه با دیگران نیست، می‌توان به کاهش فساد در شهرداری امیدوار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از سوی دیگر اگر قرار است در اجرای قوانین منعطف باشیم، باید قوانین در جهت کمک به مردم خم شود و برای کسانی که خود به شهرداری مراجعه می‌کنند اتفاق بیفتد نه اینکه قوانین برای افراد مراجعه کننده هیچ‌گونه انعطافی نداشته باشد و همان درخواست با حضور واسطه‌ها و دلال‌ها پاسخ داده شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان واسطه‌گری دلال‌ها را بزرگترین بیماری در یک مجموعه مدیریتی دانست و تصریح کرد: اگر برای شورای شهر در شهرداری فسادی از طرف هر کسی در هر جایگاه و مسئولیتی آشکار شود، یقیناً در مقابله با آن کوتاهی نخواهیم کرد و خط قرمز مدیریت شهری اصفهان برخورد با افرادی است که بخواهند به حقوق مردم به عنوان حق‌الناس و حقوق شهرداری به عنوان بیت‌المال چشم طمع بدوزند.

مدیران در خصوص بروز فساد در شهرداری دلواپس باشند

وی افزود: هر اقدامی که منجر به رانت خواری، ریزه‌خواری و تنه زدن به قوانین و مقررات باشد را فساد می‌دانیم و امیدواریم با مجموعه اقداماتی که شهرداری اصفهان انجام داده، روز به روز شاهد بهتر شدن وضعیت حاکم باشیم.

نصراصفهانی تصریح کرد: اولین آسیبی که فساد به یک مجموعه وارد می‌کند، حتی اگر اندک باشد و یا افرادی اندک در آن سهیم باشند، آسیب رساندن به آبروی کسانی است که در آن مجموعه صادقانه، خالصانه و با پاکدستی ارائه خدمت می‌کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: ویژگی فساد اینگونه است که اگر همه امورات شهر و شهرداری قانونی و براساس روال خود طی شود، ولی کمترین درصد آن آغشته به فساد شود، همان درصد کم بیشتر از غالب اتفاقات خوشایند شهر نمایان می‌شود چون مواردی که به صورت معمول انجام شده و فسادی از آن استشمام نمی‌شود در اذهان مردم وظیفه مدیریت شهری است و در مقابل اگر اتفاق ناگواری رخ دهد، بازتاب گسترده‌ای خواهد داشت.

وی ادامه داد: در درجه اول خود مدیران و کارکنان باید در خصوص بروز فساد در شهرداری دلواپسی و برای مقابله با آن راهکار داشته باشند تا کوچک‌ترین زمینه فساد نیز در مجموعه‌ها فراهم نشود.

هوشمندسازی زمینه را برای بروز فساد کمتر می‌کند

نصراصفهانی اضافه کرد: در این راستا باید افرادی که برای مسئولیت‌ها انتخاب می‌شوند، پاک دست، متدین و خداترس بوده و سابقه مطلوبی داشته باشند؛ مراجع نظارتی نیز باید به‌جای آنکه دنبال مچ‌گیری باشند، قبل از اینکه اتفاقی بیفتد، اقدام به پیشگیری از بروز فساد کنند.

وی با بیان اینکه هرچقدر فعالیت‌های شهرداری به سمت هوشمند سازی پیش رفته و دخالت عوامل انسانی در آن کمتر باشد نیز زمینه را برای بروز فساد کمتر می‌کند، خاطرنشان کرد: در شهرداری اصفهان تلاش بسیاری شده تا در این مسیر گام برداشته شود و امیدواریم این رویه بازهم استمرار یابد و همه برای مجموعه مدیریت شهری آبروداری کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: با این سازوکار وسعت خدماتی که به مردم ارائه می‌شود و مجموعه‌های کثیری که در سلامت کار می‌کنند با آلوده شدن به اندک خطایی، اقدامات شهرداری به بدبینی مردم نسبت به مجموعه شهرداری ختم نخواهد شد.

وی اضافه کرد: اعتماد مردم بزرگترین سرمایه مدیریت شهری است که باید روز به روز تقویت شده و از هر اقدامی که منجر به سلب اعتماد مردم می‌شود پرهیز شود.

سوءاستفاده‌ها از کمیسیون ماده صد کمتر شده است

نصراصفهانی با بیان اینکه قوانین و مقرراتی که برای هوشمندسازی شهرداری در ادوار شورای شهر وضع شده در این راستا بوده است، ادامه داد: چند امکان فراهم شده تا با ارتقای آگاهی مردم نسبت به تصمیمات شهری، چشمان ناظر آنها منجر به کاهش فساد شود؛ شهروندان به راحتی می‌توانند به تمام مصوبات شورای شهر در ۲۲ سال گذشته دسترسی داشته باشند و با اجرای سامانه سرای هشت، محاسبات دستی با شهرداری خداحافظی کرده است.

وی با بیان اینکه تمام مزایده‌ها، مناقصه‌ها، پروژه‌ها و فعل و انفعالاتی که در شهر اصفهان انجام می‌شود نیز در سامانه شفافیت بارگذاری شده است، ادامه داد: اخیراً نیز با رونمایی از سامانه «شهرنما» جزئیات مربوط به فعالیت‌های شهرسازی اصفهان در اختیار قرار گرفته و به‌طور مثال افراد متقاضی می‌توانند امکان صدور پروانه ساخت، میزان عقب‌نشینی، گذرها به چه صورت است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: این اطلاع‌رسانی‌ها اقدام بسیار خوبی است زیرا کمیسیون ماده صد یکی از منافذی است که می‌تواند زمینه‌ساز برخی سوء‌استفاده‌ها باشد اما با اجرای فرایند هوشمندسازی، در کوتاه‌ترین زمان ممکن، رأی صادر شده توسط کمیسیون به مالک اعلام می‌شود تا امکان سوءاستفاده کمتر شود.

قوانین فسادزا باید اداره شهر را تسهیل کند

وی با بیان اینکه اقتصاد کشور به شدت متلاطم بوده و مرتب شرایط جاری شهر تغییر می‌کند، اظهار کرد: ممکن است اکنون با مصوبه شورا عوارض مربوط به تراکم و ساخت‌وساز به یک میزان تعیین شود اما پس از مدتی و در زمان اجرا با افزایش قیمت‌ها، در مناطق شهری با این رویکرد که هزینه اخذ شده نسبت به سودی که افراد در صنعت ساختمان کسب می‌کنند قابل مقایسه نیست، این امر منجر به اعمال نظر و انجام اقدامات خلاف مصوبات شورا می‌شود.

نصراصفهانی گفت: از این رو شورای شهر هنگام نیاز شهرداری، مرتب قوانین را بررسی و بروز می‌کند و تلاشمان بر این است که خدماتی که به مردم ارائه می‌دهیم عادلانه و گونه‌ای پیش رود که نه اجحافی در حق آنان باشد نه حقی از شهرداری و شهر ضایع شود.

وی افزود: هزینه‌ها درحال افزایش است و توقع و انتظار شهروندان روز به روز ارتقا می‌یابد و دوست دارند شهرشان بهتر از دیروز مدیریت شود اما از آن طرف دستیابی ما به اعتبارات دولتی بسیار محدود است بنابراین خواسته مردم اعتبارات خاص خود را می‌خواهد و باید از منابع موجود در شهر به بهترین نحو استفاده کرده و قوانین و مقرراتی که وضع می‌شود با واقعیت منطبق باشد تا هم شهر اداره شود هم جلوی فسادهای احتمالی به واسطه ورود اشخاص ثالث به تصمیمات شهرداری‌ها گرفته شود.

کد خبر 462541

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان شورای شهر اصفهان دلالان عوارض شهری فساد در شهرداری کمیسیون ماده صد شهرداری هوشمندسازي شهر سازی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان فساد در شهرداری مدیریت شهری شورای شهر بروز فساد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۶۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: یکی از مصوبات شورای شهر، شفاف‌سازی حقوق و مزایای دریافتی مدیران شهرداری بود چراکه باور داریم مردم باید در جریان این موضوع و مطلع باشند و واهمه‌ای نباید داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی موسی‌الرضا حاجی‌بگلو شامگاه چهارشنبه _دوازدهم اردیبهشت_ در برنامه تلویزیونی گفت‌وگو اظهار کرد: با پیروزی انقلاب، امام راحل (ره) بر اساس احکام اسلامی، تصمیم‌گرفتند اداره امور شهر و روستا را به مردم واگذار کنند؛ چند اصل در قانون اساسی پیرامون شوراها و نقش پررنگ مردمی آمده که نشان از اهمیت شوراها دارد.

وی با بیان اینکه تشکیل این شوراها سال ۵۸ به تصویب رسید ولی جنگ‌تحمیلی مانع از تحقق آن شد و سرانجام سال ۱۳۷۸ با فرمان مقام معظم رهبری اولین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا تشکیل شد، افزود: نگاه شوراها این بوده که امورات شهر و روستا را نمایندگان مردم عهده‌دار شوند و موضوعات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، رفاهی، آموزشی و… تأمین کنیم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با تاکید بر اینکه شوراها باید نگاه عدالت‌محور داشته باشند و با حضور و نقش‌آفرینی مردمی به دنبال تحقق این مهم باید باشند، گفت: در عرصه شوراهای شهر و روستا، پیوسته به‌دنبال فتح قله مشارکت مردمی هستیم ولی همچنان تا رسیدن به قله فاصله داریم؛ آنچه مسلم بوده این است که مدیران در سطوح مختلف باید شورا باور باشند.

حاجی بگلو ادامه داد: رویکرد و نگاه شورای ششم، تحقق عدالت‌محوری در شهر مشهد بوده و سعی کردیم با تعریف پروژه‌های زودبازده، نقش مردمی را در این پهنه‌ها پررنگ کنیم.

وی افزود: با همین نگاه، حدود نیمی از اعتبارات شهرداری را طی سنوات اخیر به مناطق حاشیه شهر و مناطق کم‌برخوردار بردیم و با روند کنونی، در آینده نه‌چندان دور مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر در مشهد نخواهیم داشت و شاهد توزیع عادلانه ثروت شهر می‌شویم.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد پیرامون مصوبات شورا گفت: یکی از مصوبات شورای شهر، شفاف‌سازی حقوق و مزایای دریافتی مدیران شهرداری بود چراکه باور داریم مردم باید در جریان این موضوع و مطلع باشند و واهمه‌ای نباید داشته باشیم.

وی افزود: همه ما برای مردم آمده‌ایم و پرداختی‌ها هم که بر اساس قوانین و مقررات و احکام است؛ اگر شفاف نشود مردم سو ظن خواهند داشت و امیدواریم شهرداری نسبت به این موضوع اهتمام بیشتری داشته باشد.

کد خبر 749895

دیگر خبرها

  • حماس: از خواسته‌های اساسی خود کوتاه نخواهیم آمد
  • آمریکا بزرگترین طاغوت جهان است
  • اعتراض هواداران میلان به سیاست باشگاه؛ در سن سیرو هیچ صدایی شنیده نخواهد شد
  • رحمت‌اله بیگدلی خطاب به احمد خاتمی: نه در مقابله با فساد صادقید نه کلید بهشت دست شما است!
  • شیراز میراث‌دار فرهنگ غنی و شهر انسان‌های معتدل است
  • ۶۰ هکتار به فضای سبز سنندج اضافه می‌شود
  • برای رفع مشکلات شهروندان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال وبختیاری
  • شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی