Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، قانونگذار بازار در چین دستورالعمل ضد انحصار جدیدی منتشر کرده که هدف آن پلتفرم‌های اینترنتی است. این دستورالعمل محدودیت‌های پیش روی شرکت‌های فناوری در چین را سخت‌تر می‌کند.

قوانین جدید در حقیقت نسخه رسمی پیش نویسی هستند که در ماه نوامبر منتشر شد و طی آن مجموعه‌ای از روش‌های انحصارگرایانه ای شفاف سازی شد که قانونگذار قصد حذف آنها را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش بینی می‌شود دستورالعمل مذکور روی سرویس‌های اینترنتی بزرگ چین از جمله شرکت‌های تجارت الکترونیک مختلف مانند تابائو (زیر مجموعه علی بابا) یا JD.com تأثیر بگذارد. علاوه بر آن قوانین شامل سرویس‌های پرداخت مانند «علی پی» یا «وی چت پی» نیز می‌شود.

«اداره دولتی تنظیم بازار چین»(SAMR) این قوانین را وضع کرده که طبق آن شرکت‌ها از برخی اقدامات منع می‌شوند؛ مانند اجبار شرکت‌ها به انتخاب میان شرکت‌های اینترنتی بزرگ در چین. البته چنین روندی از مدت‌ها قبل در چین رواج داشته است. علاوه بر آن طبق قوانین جدید تعیین قیمت، محدود کردن فناوری‌ها و استفاده از اطلاعات و الگوریتم‌ها برای دستکاری در بازار نیز ممنوع می‌شود.

به گفته SAMR این دستورالعمل رفتارهای انحصارگرایانه در پلتفرم‌های اقتصادی را متوقف و از رقابت سالم در بازار محافظت می‌کند.

طی ماه‌های اخیر چین در خصوص شرکت‌های فناوری خود اقدامات سختگیرانه‌تری انجام داده است. سال گذشته میلادی قانونگذاران این کشور فرایند عرضه اولیه ۳۷ میلیارد دلاری سهام «آنت گروپ» (زیر مجموعه علی بابا) در بورس را متوقف کردند و سپس در دسامبر ۲۰۲۰ تحقیقاتی در شرکت مادر آن آغاز شد.

کد خبر 5141801

منبع: مهر

کلیدواژه: حاکمیت سایبری انحصارزدایی چین اینترنت فروش انلاین ویروس کرونا واکسن کرونا حاکمیت سایبری گوگل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی نوآوری تولید دانش بنیان پهنای باند اینترنت جشنواره خوارزمی فناوری فضایی شبکه ملی اطلاعات ایالات متحده امریکا شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۲۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق نامه همکاری دو جانبه بین سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و پارک علم و فناوری استان سمنان در راستای توسعه صادرات محصولات شرکت‌های مستقر در پارک این استان منعقد شد.

این  توافق‌نامه در راستای کمک به توسعه صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان سمنان، بین پارک علم و فناوری استان سمنان در بحث توسعه صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور و سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری منعقد شد.

همکاری دو جانبه در خصوص توسعه سرمایه‌گذاری، روابط بین‌الملل و صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان سمنان در راستای تحقق اهداف و ماموریت‌های پارک در راستای انتخاب شرکت‌های دارای ظرفیت صادراتی در حوزه‌های مختلف و بررسی اولیه ظرفیت‌های صادراتی و محصول شرکت، اتصال شرکت‌های دارای ظرفیت صادراتی در حوزه‌های مختلف به کارگزار صادراتی یا کارگزاران تجارت برون مرزی مورد تایید برای ارزیابی سطح صادراتی شرکت (ERA)، برگزاری دوره‌های مهارت افزایی جهت توسعه صادرات شرکت‌های دارای ظرفیت صادراتی در حوزه‌های مختلف، ارتباط با کارگزار معتبر ارائه دهنده خدمات حقوقی در حوزه صادرات محصولات و عقد قرارداد‌های بین‌المللی و برگزاری مشترک نمایشگاه‌های بین‌المللی است.

پارک علم و فناوری استان سمنان متعهد شد از تمامی ظرفیت‌های خود جهت توسعه سرمایه‌گذاری، روابط بین‌الملل و صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان سمنان استفاده و فضا، امکانات و زیرساخت‌های لازم جهت انجام موارد مرتبط با موضوع تفاهم‌نامه را تامین کند.

سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری نیز متعهد شد نیروی متخصص، امکانات فنی و زیرساخت‌های تخصصی لازم جهت انجام موارد مرتبط با موضوع تفاهم‌نامه را تامین و اتصال شرکت‌های دارای ظرفیت صادراتی در حوزه‌های مختلف به کارگزار صادراتی یا کارگزاران تجارت برون مرزی مورد تایید برای ارزیابی سطح صادراتی شرکت (ERA) تسهیل کند.

 

در جریان این توافق‌نامه معاونت علمی مسئولیت تسهیل اتصال شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان سمنان را به کارگزاران حقوق بین‌الملل جهت بررسی قرارداد‌های بین‌المللی شرکت‌ها و دریافت مشاوره‌های حقوق بین‌الملل را عهده‌دار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ◄ رفع انحصار ریلی با ایجاد یک نهاد رگولاتوری
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • جنبش دانشجویی آمریکا، بن بست «بایدن» و انحصار شکنی «نسل z»
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • هوش مصنوعی بی طرف نیست ؛ چشم بسته در جنگ شلیک می کند
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد